Gå oldschool

Kære tv-nyheder.

Som relativt ungt medlem af gruppen gnavne gamle brokhoveder vil jeg gerne opfordre jer til at blive lidt mere oldschool.

For det første vil jeg gerne bede jer om at sætte jer ned når I læser nyheder højt. Jeg bliver ikke klogere på politik, aktuelle begivenheder eller verden som sådan af at se studieværtens sko. Samtidig må I gerne nøjes med at se én vej når I fortæller om tingene – jeg behøver ikke se værten fra siden.

For det andet kan jeg godt forestille mig vejr og trafik. I behøver ikke sende en forkølet reporter ud i sneen for at fortælle os at det er uansvarligt at køre ud.

Drop voxpops. Jeg gider ikke høre folk der ikke kan formulere en hel sætning eller ikke kan finde forskellen på efterløn og karrysalat udtale sig om aktuelle sager. Bare interview involverede parter eller eventuelle eksperter. Hvis jeg vil høre folk der ikke har forstand på noget udtale sig lytter jeg til politikerne.

Hold op med dumme lydindslag. Et indslag om vandrør behøver ikke starte med lyden af toiletskyl eller brusere.

Bare lav nyheder til voksne. De behøver ikke vare særligt længe.

Tak. Og godt nytår.

3 Comments

  1. Lea

    Jamen, JA!! Især virker det ikke godt, når der går kludder i catwalken frem mod kameraet, eller når der kigges forkert … suk. Jeg vil ha’ Bostrup tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top