Alt afhænger af øjnene, der ser

Også efter jeg var over teenagealderen har jeg i flere omgange døjet med uren hud. Og alle, der har prøvet det, vil kunne snakke med om, hvor frustrerende det er. Og hvor synligt det er. Man ligner sig selv, men med en masse røde prikker. Det kradser i selvtilliden. Og man føler sig mildest talt ikke særlig pæn. Og man tænker en del over, hvor megen betydning andre tillægger det. Og man bliver så træt, når man læser at man bare skal huske at rense sin hud… Eller købe priceless produkter.

1011459_583994574986377_185762384_n

Men som med så meget andet er det godt at have lidt proportionssans. Eller at se ting på en anden måde. En dag, hvor jeg var særligt træt af mit spejlbillede, sad jeg med min søde datter på skødet. Hun kiggede kærligt på mig og nussede mit hår, undersøgte mine ører og nærstuderede mig i det hele taget grundigt. Så aede hun min kind og så glædestrålende på mig: “Mor, det er ligesom om du er lavet af hindbær!”

Sådan kunne man jo også vælge at se det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top