Klæder skaber folk

Her til formiddag ville jeg lægge godt og blidt ud i en hård uge med en herlig times hatha yoga, så jeg ville møde op på arbejde i afslappet og overskudsagtig tilstand. Yogatimen var ganske rigtigt også både dejlig og afslappende og da den var slut begav jeg mig svært selvtilfreds ned mod omklædningsrummet.

Jeg er endnu ikke garvet fitness-center-gænger og der er lidt forskelligt strategisk man lige skal have styr på i forhold til at vælge et skab, der ligger praktisk i forhold til både brusere og indgang… Men efter lidt indledende logistikøvelser og et brusebad var jeg klar til at hoppe i arbejdstøjet. Desværre konstaterede jeg at mine nydelige sorte bukser ikke bare havde et lille hul, men var aldeles ubrugelige til beklædning som sådan. Derfor måtte jeg kombinere min nydelige skjorte og blazer med yogabukser og Hummel sneakers.

Mit spejlbillede kiggede lidt forvirret på mig, men senest da looket fik tilført et ret stort tørklæde opdagede jeg at det jo bare var en konsekvens af min seneste dille med at læse Dalai Lama og Martin Lindstrøm: Havde jeg barberet mig skaldet og tilført hornbriller var det jo som at se på Christian Stadil- og derfor var det selvfølgelig oplagt at dagens undervisning i strategi selvfølgelig skulle bygges op omkring Hummel som case. Åbenlyst en voldsomt original ide, men det traf sig så heldigt at klassen ikke havde været trukket igennem den endnu…

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *