Glædelig f***ing jul

Igen i år regnede jeg med at forkæle mine unger og min mand med julestemning og julehygge fra dag 1. Således havde jeg længe set frem til den 1. december, hvor der skulle hygges og pyntes op og bages småkager…

20131201-140430.jpg
Desværre hader især min store pige nisser. I en grad så jeg er begyndt at mistænke hende for at være nåsåer… Hun ryster på hovedet og ruller med øjnene hvis nogen sniger sig til at nævne noget med røde huer. Gad vide om hjerter, engle eller stjerner får lov at være her?

20131201-140701.jpg
Så tænkte jeg at det kunne være sjovt for dem at lære at strikke. Den ene syntes det var sjovt at lave et enormt garnrod i otte farver. Den anden brændte mig af efter tre pinde…

20131201-140958.jpg
Så skulle vi bage vanillekranse… Jeg ved godt at det ikke er Mette Blomsterbergs skyld – og dog… For hun får det til at se let og hyggeligt at bage julekager med sine to små piger. I virkeligheden er det lidt sværere og knap så koncentreret hyggeligt. Man skal åbenbart har noget særligt gear for at fremstille ægte vanillekranse. En almindelig frysepose med et hjørne til tyllen går bare i stykker. Billedet ovenfor viser hvad der sker når man prøver at redde julehyggen ved at skære dejen ud til specier. Og bager dem i 12 minutter.

20131201-141439.jpg
I det mindste har de da ryddet bordet pænt til besøg om lidt…

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *