Noget man savner omkring frokosttid

101022_pret_the_cut

I nærheden af hvor jeg arbejder er der et supermarked og en pizzabar. Nogle gange er der en lille skolebod med salat og boller, der har åbent. Så hvis man hurtigt og nemt springer over mulighederne for at lave madpakke selv, så er udvalget til frokost hurtigt udregnet snask, salatbar eller mikroovns-snask. Og sådan en dag som idag, en mandag i oktober, kunne man godt tænke sig at der var en Pret. For der plejer at være et fantastisk udvalg. Ti varianter af kaffe med mælk, alt godt i te, miso-suppe og chai – og det er bare de varme drikke. Blandt de kolde er der verdens bedste ginger ale, alle mulige slags juice, smoothies, vand med smag, vand med bobler, vand med smag og bobler… Og maden! Varme sandwiches, kolde sandwiches, salater med crayfish, supper, gryderetter…. og kager. og desserter.  Og jeg er åbenbart ikke den eneste, der har det sådan – blandt deres frequently asked questions tilkendegiver de at de ikke agter at åbne i andre lande foreløbig 🙁 De er heller ikke i humør til franchise. Suk. Så den eneste måde at få dejlig pret-mad er at tage til England. Umiddelbart et lidt større projekt, men ikke helt frastødende 🙂

Posted in mad

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *