Nogle dage…

…er bare federe end andre dage. Denne kommer ikke på top 10 over de fedeste dage nogensinde. Jeg blev vækket ved 23.30-tiden af min lille datter som havde haft mareridt og så lå jeg og kunne ikke falde i søvn før omkring kl 5…
Da ungerne og jeg skulle afsted konstaterede jeg at min mand var taget afsted på min cykel. Med begge bilnøgler.
Jeg glemte også at spise morgenmad. Til gengæld huskede jeg at ryge fire cigaretter selvom jeg jo ikke ryger.
Og da jeg endelig kom hjem fra en lang og forvirret dag på arbejde og skulle afsted til gymnastik med min store pige, bakkede jeg ind i en parkeret bil overfor vores indkørsel. Og jeg håber ikke ejeren er vredt anlagt, for jeg venter stadig spændt på at høre fra vedkommende.

image

Der skete heldigvis også en masse gode og sjove ting… Ingen grund til at give op.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *